General Info (in norwegian)

Hei!

Nå er banen satt opp, og vi er så og si klare for årets PCS Open! Her er litt praktisk info frem mot turneringen.

Tidsskjema/grupper
Vi regner med at første gruppe starter torsdag ca kl 10.00, litt avhengig av hvor stort spillefeltet blir til slutt. Samme starttidspunkt fredag, og en time tidligere lørdag.

Det blir 15 minutters startintervaller, og det vil være en form for seeding slik at de antatt beste starter mot slutten. Vi anslår at siste gruppe vil gå ut ca kl 15.00. Hvis noen ønsker en sen starttid pga skole, jobb etc. så gi oss beskjed om dette. Vi skal prøve å imøtekomme ønskene så godt det lar seg gjøre.

Grupper og starttidspunkt vil bli publisert så tidlig som mulig onsdag. Alle møter på tee 1 minst 5 minutter før avkast.

Vi minner samtidig om at det fremdeles er ledige plasser hvis dere kjenner flere som vil delta. Påmeldingen er åpen til og med tirsdag.

Registrering
Registrering og utdeling av spillerpakke gjøres i kiosken mellom kl 13.00 og 19.00 onsdag. Hvis du ikke har anledning til å registrere deg fysisk, setter vi pris på om vi likevel kan få beskjed om at du er klar for spill på torsdag.

Banen
Vi kan tilby en strøken banen, og trolig den beste layouten vi noen sinne har hatt! Banekart og caddybook ligger ute på våre nettsider: https://www.pcsopen.no/information/ (Ragnarok – The course)
Det er ikke mange hull med spesielle regler, og det spilles med vanlige OB-regler så lenge ikke noe annet står på tee-skiltet. Spørsmål om banen kan rettes til meg, og eventuelle presiseringer vil bli det bli opplyst om før start. Det kommer ikke til å bli gjennomført noe spillermøte i forkant av turneringsstart, så her er noen punkt det kan være verdt å merke seg:

Hull 2: Dammen spilles som relief area. Altså på samme måte som OB, men uten straffekast. Det vil si at neste kast spilles fra der den gikk inn i dammen, og ikke i en rett linje fra kurv som er tilfellet hvis det hadde vært casual område. Det er ikke et valg å spille videre fra der disken ligger i dammen. Merk også at alle disker som lander på taket av grillhytta er OB.

Hull 4: Det ytterste treet (lengst til høyre) regnes som mando. Det vil si at det ikke bør dømmes mandobom på disker som skulle gå gjennom treet.

Hull 10/11: Merk at hull 10 og 11 har separate OB-linjer ved dammen på hull 10. Se nøye på tee-skiltet for å se hvordan OB-linja på hull 10 går. Det kan kanskje være mulig å misforstå hvilken linje som gjelder for hull 10. 

Hull 11: Det er ingen droppsone for mandobom. Mandobom spilles fra previous lie, noe som i de fleste tilfeller vil bety nytt kast fra tee.

Hull 16: Det anbefales at noen fra gruppa stiller seg til venstre for å spotte. 

Hull 19: OB-linjen fra første del av fairway mot veien blir ikke merket med pinner, det er altså asfaltkanten som definerer OB-linje mot veien.

Oppvarming
Vi åpner for at folk kan trene/varme opp på banen så lenge de holder seg godt foran første gruppe, og ikke er til hinder eller sjenanse for de som spiller. Området rundt tee på hull 19 kan brukes til oppvarming så lenge man flytter seg for de som skal kaste ut fra tee. Vi har også klippet et område bak tee på hull 19, og vi vil prøve å sette opp et nett innendørs som det kan kastes mot.

Kiosk/mat
Det vil være åpen kiosk med salg av drikke og snacks fra onsdag ca kl 13.00. Torsdag, fredag og lørdag vil det også være mulig å kjøpe et varmt måltid til en rimelig pris, så vi anbefaler alle til å støtte opp om dette tilbudet.

Overnatting
Det er fremdeles ledig overnatting på Ljosvang. Listen over de som har booket overnatting ligger nå ute på https://www.pcsopen.no/information/(Accomodation), og den vil bli oppdatert jevnlig frem mot turneringen. Bestilles altså gjennom å betale med Vipps.

PCS Open Doubles 2020
Tradisjonen tro setter vi opp en uformell pargolfkonkurranse onsdag med flex-start. Finn deg en partner, og meld deg på her:
https://discgolfmetrix.com/1472338
Pargolfen vil ikke ha prioritet foran de som går treningsrunder. Så folk må ta hensyn til de som heller vil trene på banen, og eventuelt være litt fleksible med starttidspunktet hvis det trengs.

Velkommen til PCS Open, vi gleder oss!

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on email